Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els rovells amb el sucre fins que quedin escumosos. Afegiu-hi la nata muntada i les clares a punt de neu. Separeu la crema en dues parts iguals.
  2. A una part, afegiu-hi el formatge i 4 fulles de gelatina dissoltes en una mica d’aigua calenta. Barregeu-ho bé i aboqueu-ho dins el motlle. Deixeu-ho a la nevera mentre es prepara la capa de xocolata.
  3. Foneu la xocolata al microones. Afegiu a la segona meitat de la crema les 3 fulles de gelatina restants, també dissoltes en una mica d’aigua calenta. Incorporeu-hi la xocolata fosa, barregeu-ho bé i aboqueu-ho sobre la capa de formatge. Deixeu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Decoreu-ho i serviu-ho ben fresquet de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: