Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu la massa de crestes, estireu-la ben fina i talleu-la en cercles d’uns 10 cm de diàmetre.
  2. Farciu les crestes amb un trosset de formatge i un trosset de confitura. Mulleu-ne les vores amb una mica d’aigua i tanqueu-les pressionant amb una forquilla per tal de segellar-les bé. Pinteu-les per sobre amb l’ou batut i coeu-les al forn a 200 ºC durant 10 min, fins que siguin daurades.
  3. Deixeu-les refredar i empolseu-les generosament amb sucre en pols.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: