Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emulsioneu amb la batedora la mantega pomada amb el sucre, i afegiu-hi els ous a poc a poc mentre ho intercaleu amb la farina i l'impulsor, tamisats. Al final, afegiu-hi la llet i la fruita fresca o confitura.
  2. En uns motlles de cupcakes, estireu-hi els papers i ompliu-los amb la massa. Feu-los al forn calent 18-20 min a 180 ºC. Reserveu-los i deixeu-los temperar.
  3. Per a la crema: munteu la mantega pomada i la confitura, fins que tripliqui el volum. Reserveu-ho.
  4. Munteu la clara amb el sucre fins que estigui a punt de neu i barregeu-la amb la mantega fent moviments envoltants.
  5. Amb dues culleres, serviu la crema al damunt dels cupcakes. Acabeu-ho amb uns maduixots, uns gerds o unes groselles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto