Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Emulsioneu amb la batedora la mantega pomada amb el sucre, i afegiu-hi els ous a poc a poc mentre ho intercaleu amb la farina i l'impulsor, tamisats. Al final, afegiu-hi la llet i la fruita fresca o confitura.
  2. En uns motlles de cupcakes, estireu-hi els papers i ompliu-los amb la massa. Feu-los al forn calent 18-20 min a 180 ºC. Reserveu-los i deixeu-los temperar.
  3. Per a la crema: munteu la mantega pomada i la confitura, fins que tripliqui el volum. Reserveu-ho.
  4. Munteu la clara amb el sucre fins que estigui a punt de neu i barregeu-la amb la mantega fent moviments envoltants.
  5. Amb dues culleres, serviu la crema al damunt dels cupcakes. Acabeu-ho amb uns maduixots, uns gerds o unes groselles.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: