Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins que es tornin blancs i escumosos.
  2. Desfeu la mantega uns segons al microones o en un cassó a foc baix.
  3. A la barreja d’ous i sucre, afegiu-hi la mantega fosa i la llet, i remeneu-ho bé amb les varetes.
  4. Quan sigui una massa homogènia, poseu-hi la farina barrejada amb el llevat químic, un tipus de llevat que els grans, normalment, coneixen amb el nom de Royal.
  5. Agafeu un motlle per fer magdalenes i, als foradets, poseu-hi papers de magdalena. Ompliu-los de massa i coeu-los al forn, a 180 ºC, 20 min.
  6. Per a la crema: en un bol, poseu la mantega pomada, és a dir, la mantega ben tova, que farà estona que teniu a temperatura ambient. Barregeu-la amb el sucre fins que augmenti de volum i afegiu-hi el formatge d’untar, procurant que no sigui fred. Ha de quedar una crema molt fina. Finalment, poseu-hi la melmelada de maduixa.
  7. Passats els 20 min de cocció, traieu les magdalenes i deixeu-les refredar.
  8. Poseu la crema en una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Poseu-hi una boca amb una forma que us agradi i coroneu els cupcakes.

El consell

  • Si voleu, per sobre dels cupcakes hi podeu posar confits per decorar o perletes de xocolata.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto