Preparació
Preparació
- En un bol, bateu els ous amb el sucre fins a emblanquir-los, és a dir, fins que es tornin blancs i escumosos.
- Desfeu la mantega uns segons al microones o en un cassó a foc baix.
- A la barreja d’ous i sucre, afegiu-hi la mantega fosa i la llet, i remeneu-ho bé amb les varetes.
- Quan sigui una massa homogènia, poseu-hi la farina barrejada amb el llevat químic, un tipus de llevat que els grans, normalment, coneixen amb el nom de Royal.
- Agafeu un motlle per fer magdalenes i, als foradets, poseu-hi papers de magdalena. Ompliu-los de massa i coeu-los al forn, a 180 ºC, 20 min.
- Per a la crema: en un bol, poseu la mantega pomada, és a dir, la mantega ben tova, que farà estona que teniu a temperatura ambient. Barregeu-la amb el sucre fins que augmenti de volum i afegiu-hi el formatge d’untar, procurant que no sigui fred. Ha de quedar una crema molt fina. Finalment, poseu-hi la melmelada de maduixa.
- Passats els 20 min de cocció, traieu les magdalenes i deixeu-les refredar.
- Poseu la crema en una mànega pastissera, un estri amb forma de con amb una boca, que s’omple de crema i serveix per fer decoracions sobre pastissos, abocar massa en motlles... Poseu-hi una boca amb una forma que us agradi i coroneu els cupcakes.
El consell
- Si voleu, per sobre dels cupcakes hi podeu posar confits per decorar o perletes de xocolata.