Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients al vas i programeu 30 s a velocitat progressiva (5-10). Amb l'espàtula, feu baixar les restes de fruita de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes. Programeu-ho a 30 min, 100 ºC, velocitat 5.
  2. Quan faltin 10 min per acabar el temps programat, retireu el cubilet perquè s'evapori i es caramel·litzi la barreja.
  3. Col·loqueu el cistell recolzat a les seves quatre potes sobre la tapa per evitar esquitxades.
  4. Aboqueu la barreja en un recipient i deixeu-la refredar en un lloc fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
273CUINA Portada

CURRI A LA CATALANA!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Robert Lechuga i Anna Carbonell

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto