Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ompliu un sifó d’1 l amb la crema cremada. Carregueu-lo amb les dues càrregues de gas i reserveu-lo a la nevera.
  2. Estireu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega fosa. Poseu-hi al damunt una segona capa i torneu-la a pintar amb mantega. Repetiu-ho fins a quatre capes. Empolseu-ho amb canyella en pols i talleu-la en cercles.
  3. Per formar la tulipa, col·loqueu cada cercle al damunt d’un got cap per avall untat amb mantega. Coeu-lo a 200 ºC uns 10 min fins que sigui daurada. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  4. Ompliu cada tulipa amb l’escuma de crema cremada, empolseu-ho amb canyella en pols i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: