Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Ompliu un sifó d’1 l amb la crema cremada. Carregueu-lo amb les dues càrregues de gas i reserveu-lo a la nevera.
  2. Estireu una làmina de pasta fil·lo i pinteu-la amb mantega fosa. Poseu-hi al damunt una segona capa i torneu-la a pintar amb mantega. Repetiu-ho fins a quatre capes. Empolseu-ho amb canyella en pols i talleu-la en cercles.
  3. Per formar la tulipa, col·loqueu cada cercle al damunt d’un got cap per avall untat amb mantega. Coeu-lo a 200 ºC uns 10 min fins que sigui daurada. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.
  4. Ompliu cada tulipa amb l’escuma de crema cremada, empolseu-ho amb canyella en pols i serviu-ho immediatament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 268

UN TAST DE PRIMAVERA. 40 PROPOSTES PER ASSABORIR EL BON TEMPS

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Àlex Montiel

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto