Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient poseu l’aigua, el sucre i el calvados, i poseu-ho al foc fins que arrenqui el bull. Afegiu-hi les figues i escaldeu-les 2 min. Retireu-les i deixeu que el líquid vagi reduint fins a la textura desitjada perquè resulti un bon almívar. 
  2. Poseu les figues escaldades en un pot de vidre i tapeu-lo. Deixeu-les macerar amb l’almívar, tapeu el pot i poseu-lo de boca terrosa per segellar-lo al buit. Deixeu-lo reposar una setmana. 
  3. Serviu unes quantes figues confitades amb una bola de gelat de vainilla i, opcionalment, acompanyeu-ho amb una neula.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: