Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Per al sorbet de pinya: barregeu tots els ingredients i passeu-los pel túrmix, que quedi molt fi. Refrigereu-ho i passeu-ho per una sorbetera domèstica.
  2. Per al flam: poseu la nata líquida, la llet i la llet de coco a escalfar. En un bol, barregeu els rovells, els ous i el sucre i aboqueu-ho a les llets calentes, remeneu-ho fins que quedi barrejat.
  3. Unteu els motlles individuals amb el caramel i aboqueu-hi la barreja que acabeu de fer.
  4. Escalfeu el forn a 150 ºC. Poseu els flams en una safata plena d’aigua (que arribi a la meitat dels motlles) i coeu-los al forn, al bany maria, durant uns 45 min.
  5. Retireu els flams del forn i espereu que es refredin per desemmotllar-los.
  6. Muntatge: Desemmotlleu el flam en un plat o un bol, col·loqueu-hi una quenelle del sorbet de pinya a sobre, salseu-ho amb el mateix caramel del flam i refresqueu-ho amb brots de coriandre i coco fresc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 261

UN ESTIU PER MENJAR-TE'L

  • Plats del mes
  • Mariano Gonzalvo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto