Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a fondre el sucre amb l’aigua en una cassola, fins que agafi un to de caramel.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, poseu una mica de caramel als motlles de flam individuals i poseu-los en una safata fonda de forn.
  3. Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu la barreja als motlles individuals.
  4. Ompliu la safata de forn amb aigua i coeu els flams al bany maria, a 150 ºC, 90 min.
  5. Guardeu els flams de mató a la nevera fins al moment de servir-los, que serà quan els desemmotlleu.

El consell

Proveu de decorar els flams de mató amb una mica de fruita. Quedarà fantàstic si hi poseu móres, trossets de kiwi, de mandarina o de taronja...

En comptes de fer servir les clàssiques flameres d’acer inoxidable, en podeu fer servir de silicona. N’hi ha que van amb tapa i que són molt pràctiques, perquè permeten conservar els flams a la nevera còmodament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

17 feb

Viatge gastronòmic per la Xina i el Japó Nou 2020

Els dilluns 10, 17, 24 i 2 de març es durà a terme un conjunt de tallers de cuina asiàtica. A càrrec...

17 feb

Taller 'Pop roquer i pop blanc'

El dilluns 17 de febrer, de 18.30 a 21.30 h, es farà un taller sobre el pop, un dels animals marins més...

18 feb

Taller 'Postres sense gluten i sense lactosa Nou' 2020

El dimarts 18 es realitza un taller per aprendre a fer postres sense gluten i sense lactosa. Aquest es durà...

18 feb

Taller 'Cuina vegetariana d'alta muntanya'

En aquest taller es prepararan amb Jordi Rey adaptacions vegetarianes dels plats d'alta muntanya més populars...

Portada Cuina 236

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL EL NOU MITJÀ MULTIMEDIA APART + ULLERES VR

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto