Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a fondre el sucre amb l’aigua en una cassola, fins que agafi un to de caramel.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, poseu una mica de caramel als motlles de flam individuals i poseu-los en una safata fonda de forn.
  3. Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu la barreja als motlles individuals.
  4. Ompliu la safata de forn amb aigua i coeu els flams al bany maria, a 150 ºC, 90 min.
  5. Guardeu els flams de mató a la nevera fins al moment de servir-los, que serà quan els desemmotlleu.

El consell

Proveu de decorar els flams de mató amb una mica de fruita. Quedarà fantàstic si hi poseu móres, trossets de kiwi, de mandarina o de taronja...

En comptes de fer servir les clàssiques flameres d’acer inoxidable, en podeu fer servir de silicona. N’hi ha que van amb tapa i que són molt pràctiques, perquè permeten conservar els flams a la nevera còmodament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto