Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a fondre el sucre amb l’aigua en una cassola, fins que agafi un to de caramel.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, poseu una mica de caramel als motlles de flam individuals i poseu-los en una safata fonda de forn.
  3. Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu la barreja als motlles individuals.
  4. Ompliu la safata de forn amb aigua i coeu els flams al bany maria, a 150 ºC, 90 min.
  5. Guardeu els flams de mató a la nevera fins al moment de servir-los, que serà quan els desemmotlleu.

El consell

Proveu de decorar els flams de mató amb una mica de fruita. Quedarà fantàstic si hi poseu móres, trossets de kiwi, de mandarina o de taronja...

En comptes de fer servir les clàssiques flameres d’acer inoxidable, en podeu fer servir de silicona. N’hi ha que van amb tapa i que són molt pràctiques, perquè permeten conservar els flams a la nevera còmodament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 jul

Vespres al Mercat de la Terra

El Mercat de la Terra Slow Food Barcelona organitza durant el mes de juliol les seves edicions més fresques:...

18 jul

VIII Tasta la Fresca!

Hostaleria de Lleida posa en marxa una nova edició del Tasta la Fresca!, unes jornades gastronòmiques...

20 jul

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

20 jul

Biofira L'Ecològica de Solsona 2019

Coincidint amb la Setmana del Medi Ambient, que a Solsona se celebra del 15 al 21 de juliol, la ciutat acull una...

gambes 229

SUPER GAMBES. LES ESTRELLES DEL MARISC ESTIUENC

  • Horitzó terrasses
  • La cuina catalana que es reivindica

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto