Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a fondre el sucre amb l’aigua en una cassola, fins que agafi un to de caramel.
  2. Amb molta cura de no cremar-vos, poseu una mica de caramel als motlles de flam individuals i poseu-los en una safata fonda de forn.
  3. Bateu tots els ingredients del flam i aboqueu la barreja als motlles individuals.
  4. Ompliu la safata de forn amb aigua i coeu els flams al bany maria, a 150 ºC, 90 min.
  5. Guardeu els flams de mató a la nevera fins al moment de servir-los, que serà quan els desemmotlleu.

El consell

Proveu de decorar els flams de mató amb una mica de fruita. Quedarà fantàstic si hi poseu móres, trossets de kiwi, de mandarina o de taronja...

En comptes de fer servir les clàssiques flameres d’acer inoxidable, en podeu fer servir de silicona. N’hi ha que van amb tapa i que són molt pràctiques, perquè permeten conservar els flams a la nevera còmodament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto