Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu el flam en una part de la llet freda. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet amb la xocolata trossejada. Quan la xocolata s’hagi fos i estigui a punt de bullir, afegiu-hi el flam i remeneu-ho contínuament fins que bulli.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: