Troba la teva recepta

La setmana passada vam celebrar a casa el Sopar dels Escorpins, tota una tradició a la colla de Sabadell. De postres vaig preparar un parell de pastissos, un dels quals era aquest senzill flam de xocolata blanca.

És una d’aquelles receptes que circulen en mil versions per Internet; fent cas dels consells de l’Alicia (que sempre són fantàstics) vaig triar un preparat de flam sense sucre i en lloc de nata hi vaig posar només llet. El resultat queda dolç al punt, i, tot i no portar gens de nata, la textura del flam recorda força una pannacotta. Encara que no sigueu uns fanàtics de la xocolata blanca, aquest pastís segur que us agradarà, és de 'vici' total!

Preparació

  1. Dissoleu el flam en una part de la llet freda. Poseu en un cassó al foc la resta de la llet amb la xocolata trossejada. Quan la xocolata s’hagi fos i estigui a punt de bullir, afegiu-hi el flam i remeneu-ho contínuament fins que bulli.
  2. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho quallar a la nevera. Desemmotlleu-ho, decoreu-ho i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto