Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la pasta brisa dins un motlle desemmotllable i coeu-la 10 min a 180 ºC, amb un cigrons secs a dins per tal que no s’infli la massa.
  2. Prepareu la crema pastissera: escalfeu en un cassó la nata i la llet, menys un got, amb el sucre i la canyella. A part, dissoleu la Maizena amb el got de llet reservat, afegiu-hi els ous i la vainilla i barregeu-ho bé. Quan la llet del cassó bulli, traieu la branca de canyella i aboqueu-ho sobre la mescla dels ous. Torneu a posar al foc tota la barreja remenant-ho sense parar fins que s’espesseixi.
  3. Aboqueu la crema dins el motlle, repartiu unes ametlles per sobre i coeu-ho 45 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar dins el forn i, un cop fred, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: