Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la pasta brisa dins un motlle desemmotllable i coeu-la 10 min a 180 ºC, amb un cigrons secs a dins per tal que no s’infli la massa.
  2. Prepareu la crema pastissera: escalfeu en un cassó la nata i la llet, menys un got, amb el sucre i la canyella. A part, dissoleu la Maizena amb el got de llet reservat, afegiu-hi els ous i la vainilla i barregeu-ho bé. Quan la llet del cassó bulli, traieu la branca de canyella i aboqueu-ho sobre la mescla dels ous. Torneu a posar al foc tota la barreja remenant-ho sense parar fins que s’espesseixi.
  3. Aboqueu la crema dins el motlle, repartiu unes ametlles per sobre i coeu-ho 45 min a 180 ºC. Deixeu-ho refredar dins el forn i, un cop fred, desemmotlleu-ho i reserveu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 266

GUISATS ECONÒMICS!

  • Plats del mes
  • Fran Agudo

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto