Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa.
  2. Afegiu-hi l’ou i barregeu-ho tot molt bé.
  3. Afegiu-hi 250 g de farina, el suc de les 2 llimones, la ratlladura de la taronja, el llevat i la sal, i barregeu-ho tot molt bé fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i la deixeu reposar un parell d’hores a la nevera.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  6. Disposeu la massa sobre una superfície lleugerament enfarinada i l’esteneu amb l’ajuda d’un corró fins a obtenir una massa de mig centímetre de gruix.
  7. Amb l’ajuda d’un tallador en forma de cor talleu les galetes.
  8. Fornegeu les galetes durant 10-12 minuts (o fins que estiguin lleugerament daurades).
  9. Deixeu refredar les galetes i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 277

TERRINES. EL CLÀSSIC QUE TORNA

  • Plats del mes
  • Jo Baixas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto