Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mantega i el sucre fins que quedi una barreja cremosa.
  2. Afegiu-hi l’ou i barregeu-ho tot molt bé.
  3. Afegiu-hi 250 g de farina, el suc de les 2 llimones, la ratlladura de la taronja, el llevat i la sal, i barregeu-ho tot molt bé fins a obtenir una massa homogènia.
  4. Filmeu la massa i la deixeu reposar un parell d’hores a la nevera.
  5. Preescalfeu el forn a 180 ºC.
  6. Disposeu la massa sobre una superfície lleugerament enfarinada i l’esteneu amb l’ajuda d’un corró fins a obtenir una massa de mig centímetre de gruix.
  7. Amb l’ajuda d’un tallador en forma de cor talleu les galetes.
  8. Fornegeu les galetes durant 10-12 minuts (o fins que estiguin lleugerament daurades).
  9. Deixeu refredar les galetes i serviu-les.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: