Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, aixafeu les mores netes amb una forquilla. Afegiu-hi aigua bullint i tapeu-ho.
  2. Quan s’hagin infusionat, 10-15 min, coleu les mores i reserveu, en un altre bol, l’aigua que han deixat. Afegiu-hi 3 o 4 cullerades de sucre i deixeu refredar l’aigua. Reserveu-ho al congelador. Al cap de 30 min, traieu-ho del congelador i remeneu-ho. Ho heu d’anar remenant cada 15 min, per aconseguir una textura de gel picat de granissat.
  3. Reserveu el granissat. Poseu les copes de servir al congelador.
  4. Per al crocant: poseu al foc un pot amb sucre i cobriu-lo d’aigua. Deixeu que bulli.
  5. Piqueu les ametlles amb la mà de morter fins que n’obtingueu trossets petits. No han de quedar triturades. Afegiu-les al pot al foc i aneu-ho remenant fins que no quedi líquid.
  6. Distribuïu una mica de iogurt a la base de cada copa. Afegiu-hi el granissat i el crocant. Refregueu menta per la vora de la copa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto