Troba la teva recepta

Preparació

Per al farcit:

1. Bateu la mantega fins a obtenir una crema fina. Reserveu-la.
2. Poseu al bol de la Kitchen Aid l’ou i els rovells. Reserveu-los.
3. En un cassó, escalfeu l’aigua i el sucre fins que arribin als 121 ºC. Quan l’almívar arribi a 110 ºC, comenceu a batre els ous.
4. Quan tingueu l’almívar a 121 ºC, afegiu-lo als ous mentre bateu a velocitat alta. Continueu-ho batent durant 5 min, fins que la barreja es refredi.
5. Incorporeu-hi la mantega i continueu-ho batent 5 min a velocitat baixa fins a obtenir una crema. Incorporeu-hi llavors la pasta de poma àcida. Jo hi vaig afegir 5 cullerades i va quedar ben àcida.

Per als macarons:

1. Piqueu amb un processador d’aliments l’ametlla mòlta i el sucre de llustre durant 2 min. Tamiseu la barreja i reserveu-la.
2. Munteu les clares. Quan comencin a escumar, afegiu-hi els 50 g de sucre a poc a poc i el colorant i continueu batent-ho fins a obtenir una merenga que faci pics. (Ha de quedar dura.)
3. Incorporeu la barreja de sucre de llustre i ametlla mòlta i aneu-ho barrejant fent moviments envoltants amb ajuda d’una espàtula. Heu d’obtenir una crema no massa líquida. Aquest és un punt vital, perquè la crema no ha de ser ni massa dura (els macarons no quedarien llisos) ni massa líquida (els macarons s’expandirien massa). Només amb experiència li sabreu trobar el punt!
4. Poseu una plantilla on haureu fet uns cercles d’uns 3 cm de diàmetre sota un paper d’enfornar i amb ajuda d’una mànega de pastisseria i un broc de 6 mm feu cercles de massa. Deixeu-los reposar 1 h.
5. Enforneu-ho 10 min a 150 ºC, calor a dalt i a baix, amb el forn prèviament escalfat.
6. Deixeu-los refredar i farciu-los amb la crema de poma.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto