Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per escaldar les llimones: talleu les llimones a rodanxes primes. Escaldeu-les tres cops: poseu-les en un cassó al foc cobertes d’aigua freda i espereu que arrenqui el bull. Escorreu-les i repetiu el procés. Quan el tercer cop arrenqui el bull, deixeu-ho bullir a foc lent fins que les llimones siguin toves. Escorreu-les i piqueu-les ben fines amb el ganivet.
  2. Per a la melmelada: poseu la llimona escaldada, el sucre i l’aigua en un cassó al foc i deixeu-ho bullir a foc lent uns 25 min, remenant-ho de tant en tant.
  3. Peseu el contingut del cassó i calculeu la quantitat proporcional de pectina i de sucre que es necessita. Barregeu la pectina amb el sucre per evitar que faci grumolls i aboqueu-ho al cassó. Barregeu-ho bé i deixeu-ho bullir 5 min més.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto