Troba la teva recepta

Dimecres passat vam fer l’última tarda de cuina a l’Institut d’aquest curs. Aprofitant que s’acosta Sant Joan i que ja arriba l’estiu, vam preparar aquesta mousse de maduixa tan bona.

Preparació

  1. Tritureu les maduixes i la meitat del sucre amb el túrmix. Coleu-ho i reserveu-ho.
  2. Poseu en remullar la gelatina en aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les maduixes.
  3. Munteu les clares a punt de neu amb la resta de sucre i incorporeu-les amb suavitat a la preparació anterior.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la mousse.
  5. Disposeu la mousse en les copes de servir i reserveu-la a la nevera un mínim de 4 h.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

21 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

21 jul

Aplec del Romesco

Cada tercer dissabte de juliol, la plaça Major d'aquest municipi de la Conca de Barberà s'omple de gom...

21 jul

II Biofira L'Ecològica de Solsona

Després d’anys de programacions paral·leles, enguany la Setmana del Medi Ambient i la Biofira...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto