Troba la teva recepta

Aprofitant les nespres tan bones de casa els meus pares cada any per aquesta època faig una pila de receptes amb aquesta fruita. I avui us proposo una nova recepta amb nespres, ben diferent de totes les anteriors.

La recepta no té cap secret, és una adaptació de les clàssiques peres amb vi. Però com que les nespres de seguida queden toves, primer he reduït el vi amb el sucre i les aromes, sense les nespres. Al cap d’una estona, hi he posat les nespres fins que han quedat ben toves. Pel que fa als aromatitzants, he triat la canyella i l’anís estrellat, però evidentment hi ha moltes alternatives: pell de taronja, pell de llimona, vainilla, clau d’olor, pebre rosa, cardamom, menta…

No us podeu imaginar el resultat: són unes postres lleugeres, dolces i àcides alhora, un xic alcohòliques, amb una textura suau que s’empassa xuclant. Acompanyats de la salseta de vi i d’una bola de gelat de nata o vainilla aquestes nespres són sensacionals! I d’un dia per l’altre encara guanyen més…

 

Preparació

  1. Poseu en un cassó tots els ingredients excepte les nespres i deixeu-ho coure 20 min.
  2. Traieu els pinyols de les nespres foradant per sota procurant que no es trenquin.
  3. Poseu les nespres dins el cassó ben cobertes pel vi i deixeu-les coure uns 10 min fins que siguin toves.
  4. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho a la nevera fins el moment de servir-ho.

Més receptes amb Fruita

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

16 ago

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

16 ago

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

17 ago

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

18 ago

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

Portada 218

BRUNCH MEDITERRANI: RECEPTES PER VIATJAR DE GRÈCIA AL MARROC

  • El Penedès que empeny
  • El gran restaurant d'hotel rejoveneix

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto