Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tamiseu la farina i el llevat, feu-ne un volcà i poseu al mig els ous, l’anís, el moscatell, 125 g de sucre, les herbes i la pell de llimona.
  2. Treballeu primer els ingredients del mig i continueu-ho pastant fins a obtenir una massa fina i compacta.
  3. Deixeu reposar la massa 4 h en un recipient tapat amb un drap.
  4. Feu unes boles grosses com nous, tapeu-les i deixeu-les reposar una estona.
  5. Estireu les boles fins a obtenir discos d’un pam de diàmetre. Fregiu-los en una paella pels dos costats i, encara calents, empolseu-hi força sucre per sobre.

Truc: estireu la bola entre dos papers film amb l’ajut d’un corró fins que quedi fina com paper de fumar. Cargolant-la sobre el mateix corró, agafeu la pasta ben fina i estireu-la dins la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: