Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Tamiseu la farina i el llevat, feu-ne un volcà i poseu al mig els ous, l’anís, el moscatell, 125 g de sucre, les herbes i la pell de llimona.
  2. Treballeu primer els ingredients del mig i continueu-ho pastant fins a obtenir una massa fina i compacta.
  3. Deixeu reposar la massa 4 h en un recipient tapat amb un drap.
  4. Feu unes boles grosses com nous, tapeu-les i deixeu-les reposar una estona.
  5. Estireu les boles fins a obtenir discos d’un pam de diàmetre. Fregiu-los en una paella pels dos costats i, encara calents, empolseu-hi força sucre per sobre.

Truc: estireu la bola entre dos papers film amb l’ajut d’un corró fins que quedi fina com paper de fumar. Cargolant-la sobre el mateix corró, agafeu la pasta ben fina i estireu-la dins la paella.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
265CUINA portada

AQUEST NADAL, FES LA TEVA MÀGIA!

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Maria Nicolau

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto