Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu l’aigua, la matafaluga i el coriandre gairebé fins que bulli. Pareu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho reposar fins que es refredi. Coleu l’aigua i reserveu-la.
  2. Amasseu la farina, el sucre, la sal, la llimona, el llevat, l’ou, l’aigua reservada, l’oli d’oliva i l’anís. Ha de quedar una massa homogènia i llisa. Poseu-la dins un bol untat amb oli i deixeu-la fermentar, tapada, fins que dobli el volum.
  3. Formeu boletes de 25 g amb la massa fermentada. Espolseu una mica de farina sobre la taula i, amb l’ajut d’un corró, estireu cada bolet el màxim de fina possible, per tal que les orelletes s’inflin en fregir-les.
  4. Fregiu-les d’una en una, amb oli de gira-sol abundant, a uns 160 ºC. Poseu-les sobre paper absorbent i espolseu-hi una mica de sucre per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: