Preparació
- Escalfeu l’aigua, la matafaluga i el coriandre gairebé fins que bulli. Pareu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho reposar fins que es refredi. Coleu l’aigua i reserveu-la.
- Amasseu la farina, el sucre, la sal, la llimona, el llevat, l’ou, l’aigua reservada, l’oli d’oliva i l’anís. Ha de quedar una massa homogènia i llisa. Poseu-la dins un bol untat amb oli i deixeu-la fermentar, tapada, fins que dobli el volum.
- Formeu boletes de 25 g amb la massa fermentada. Espolseu una mica de farina sobre la taula i, amb l’ajut d’un corró, estireu cada bolet el màxim de fina possible, per tal que les orelletes s’inflin en fregir-les.
- Fregiu-les d’una en una, amb oli de gira-sol abundant, a uns 160 ºC. Poseu-les sobre paper absorbent i espolseu-hi una mica de sucre per sobre.