Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu el llevat i la farina.
  2. Afegiu-hi el sucre i la mantega a punt de pomada.
  3. Afegiu-hi amb una vareta els ous d'un en un, fins a obtenir una massa homogènia, i acabeu-ho amb la pell de taronja ratllada.
  4. Escalfeu el forn a 170 ºC i deixeu-ho coure 25 min en un motlle tipus flamera prèviament encamisat. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  5. Feu una infusió amb el te Calm 2 min a 80 ºC.
  6. Afegiu-hi el sucre i la gelatina, prèviament remullada en aigua freda i ben escorreguda. Mescleu-ho bé.
  7. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  8. Remulleu el pa de pessic amb suc de taronja.
  9. En un bol, poseu-hi la infusió de te, un tros de pa de pessic i una bola de gelat de mandarina a sobre. Podeu acabar-ho amb ratlladura de taronja per donar-li més acidesa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto