Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Mescleu el llevat i la farina.
  2. Afegiu-hi el sucre i la mantega a punt de pomada.
  3. Afegiu-hi amb una vareta els ous d'un en un, fins a obtenir una massa homogènia, i acabeu-ho amb la pell de taronja ratllada.
  4. Escalfeu el forn a 170 ºC i deixeu-ho coure 25 min en un motlle tipus flamera prèviament encamisat. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
  5. Feu una infusió amb el te Calm 2 min a 80 ºC.
  6. Afegiu-hi el sucre i la gelatina, prèviament remullada en aigua freda i ben escorreguda. Mescleu-ho bé.
  7. Deixeu-ho refredar a la nevera.
  8. Remulleu el pa de pessic amb suc de taronja.
  9. En un bol, poseu-hi la infusió de te, un tros de pa de pessic i una bola de gelat de mandarina a sobre. Podeu acabar-ho amb ratlladura de taronja per donar-li més acidesa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: