Preparació
- Mescleu el llevat i la farina.
- Afegiu-hi el sucre i la mantega a punt de pomada.
- Afegiu-hi amb una vareta els ous d'un en un, fins a obtenir una massa homogènia, i acabeu-ho amb la pell de taronja ratllada.
- Escalfeu el forn a 170 ºC i deixeu-ho coure 25 min en un motlle tipus flamera prèviament encamisat. Traieu-ho del forn i deixeu-ho refredar a temperatura ambient.
- Feu una infusió amb el te Calm 2 min a 80 ºC.
- Afegiu-hi el sucre i la gelatina, prèviament remullada en aigua freda i ben escorreguda. Mescleu-ho bé.
- Deixeu-ho refredar a la nevera.
- Remulleu el pa de pessic amb suc de taronja.
- En un bol, poseu-hi la infusió de te, un tros de pa de pessic i una bola de gelat de mandarina a sobre. Podeu acabar-ho amb ratlladura de taronja per donar-li més acidesa.