Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: poseu dins d'un cassó l'aigua, la llet, la mantega i un polsim de sal i escalfeu-ho a foc baix.
  2. Afegiu-hi de cop la farina i incorporeu-la a la massa tot remenant uns quants minuts a foc baix. Reserveu-ho fins que la massa estigui tèbia.
  3. Incorporeu 2-3 ous a la massa, d'un en un i sense deixar de remenar.
  4. Poseu la massa en una mànega de pastisseria i aneu donant forma allargada als 'palos' damunt d'una safata de forn folrada amb paper.
  5. Enforneu-los 15 min a 180 ºC i deixeu-los refredar.
  6. Barregeu la crema cremada amb un rajolí de llet, poseu-la en una mànega de pastisseria i farciu els 'palos', oberts per la meitat sense arribar al final.
  7. Cobriu els 'palos' amb caramel o xocolata i deixeu-los temperar abans de servir-los.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: