Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la nata i el rom. Incorporeu-hi els flocs de patata i barregeu-ho bé. Deixeu-ho refredar.
  2. Incorporeu-hi el sucre, l’ametlla, la pela de la llima ratllada i la menta picada ben petita. Barregeu-ho, emboliqueu-ho amb paper de plàstic i reserveu-ho 2 h a la nevera.   
  3. Amb el massapà, formeu un xurro llarg i prim. Amb un ganivet, talleu trossets iguals del xurro, d’uns 16-18 g cadascun. Doneu forma de boleta a cada trosset i arrebosseu-la lleugerament amb sucre en pols.
  4. Coeu els panellets al forn 3 min, a 200 ºC.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: