Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tallar la pasta de full en porcions individuals i escampar per sobre el cabell d’àngel, deixant un dit a les vores sense cobrir. Pintar les vores amb ou batut i repartir per sobre uns quants pinyons. Coure al forn a 200º (amb el forn ja calent) durant 15 minuts, fins que es dauri la pasta de full. Deixar refredar i espolsar sucre en pols pel damunt.
  2. També queden molt bé en forma de cresta o “empanadilla”: tallar la pasta de full en cercles, posar una cullerada de cabell d’àngel al mig i doblegar com si fos una cresta, enganxant les dues vores amb l’ajut d’una forquilla. Es couen igual que les altres.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

28 nov

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

Portada Cuina 245

NADAL KM 0. PASSAREM LES FESTES MÉS A PROP QUE MAI!

  • Tot el que et cal per ser un 'foodie' de debò
  • Eric Ortuño

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto