Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Estireu la placa de full amb l’ajuda d’un corró i talleu-la a rectangles individuals. Unteu-los amb els rovells d’ou batuts i escampeu-hi els pinyons pel damunt. Empolseu-ho de sucre de llustre. 
  2. Feu coure les plaques entre dues plates de forn perquè no pugi més de 2,5 cm, a 200 ºC, fins que estiguin daurades. Retireu-les del forn i deixeu-les refredar. 
  3. Peleu i talleu els préssecs a daus. Prepareu un caramel amb el sucre i afegiu-hi els daus de préssec. Deixeu-ho coure lleugerament.
  4. Obriu el full per la meitat i ompliu-lo amb els daus de préssec. Acompanyeu-ho amb una quenelle de gelat de vainilla.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: