Troba la teva recepta

Continuant amb el monogràfic de pastissos de l’esmorzar de la feina, avui poso el que va agradar i triomfar més de tots, un pastís refrescant inspirat en la pinya colada. Aquesta recepta concreta la vaig llegir al blog 'Bon profit…' i la tenia guardada a la carpeta “receptes senzilles, ràpides i resultones”, la meva preferida, he he he… El resultat no em va decebre gens, realment és senzilla, ràpida i 'resultona'! A la cuina ja passa, això, sovint les receptes més fàcils són les que tenen més èxit.

He modificat alguns detalls de la recepta original, seguint els consells que em va donar la Marisabel per augmentar les quantitats, he suprimit el sucre i he canviat la base de melindros per una de pa de pessic.

Preparació

  1. Amb la Thermomix: poseu tots els ingredients al vas i barregeu-los 10 s a velocitat 4. Programeu 10 min, temperatura 100 ºC, velocitat 3.
  2. Sense la Thermomix: dels 400 ml de llet, separeu-ne 1/2 vas i dissoleu-hi la quallada Royal. Bateu els ous i afegiu-ho a la mescla anterior.
  3. Poseu la llet de coco i la resta de llet en un cassó al foc. Quan bulli, afegiu-hi la barreja d’ous i quallada, remenant-ho contínuament fins que bulli. Aparteu-ho uns segons del foc, remeneu-ho i torneu-ho a posar al foc fins que bulli de nou.
  4. Afegiu-hi el mascarpone i la pinya i tritureu-ho bé amb el túrmix, fins que quedi una barreja ben fina.
  5. A partir d’aquí ja es fa igual: aboqueu la barreja dins un motlle de silicona caramel·litzat i col·loqueu a sobre el pa de pessic, que s’ajusti bé a la mida del motlle. Deixeu-ho quallar a la nevera i desemmotlleu-ho capgirant el pastís. Decoreu-lo i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

TastaQmarca 2018

Enguany és la tercera ocasió en que, amb motiu de la Fira de Sant Jaume, Prats de Lluçanès...

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto