Troba la teva recepta

Continuant amb el monogràfic de pastissos de l’esmorzar de la feina, avui poso el que va agradar i triomfar més de tots, un pastís refrescant inspirat en la pinya colada. Aquesta recepta concreta la vaig llegir al blog 'Bon profit…' i la tenia guardada a la carpeta “receptes senzilles, ràpides i resultones”, la meva preferida, he he he… El resultat no em va decebre gens, realment és senzilla, ràpida i 'resultona'! A la cuina ja passa, això, sovint les receptes més fàcils són les que tenen més èxit.

He modificat alguns detalls de la recepta original, seguint els consells que em va donar la Marisabel per augmentar les quantitats, he suprimit el sucre i he canviat la base de melindros per una de pa de pessic.

Preparació

  1. Amb la Thermomix: poseu tots els ingredients al vas i barregeu-los 10 s a velocitat 4. Programeu 10 min, temperatura 100 ºC, velocitat 3.
  2. Sense la Thermomix: dels 400 ml de llet, separeu-ne 1/2 vas i dissoleu-hi la quallada Royal. Bateu els ous i afegiu-ho a la mescla anterior.
  3. Poseu la llet de coco i la resta de llet en un cassó al foc. Quan bulli, afegiu-hi la barreja d’ous i quallada, remenant-ho contínuament fins que bulli. Aparteu-ho uns segons del foc, remeneu-ho i torneu-ho a posar al foc fins que bulli de nou.
  4. Afegiu-hi el mascarpone i la pinya i tritureu-ho bé amb el túrmix, fins que quedi una barreja ben fina.
  5. A partir d’aquí ja es fa igual: aboqueu la barreja dins un motlle de silicona caramel·litzat i col·loqueu a sobre el pa de pessic, que s’ajusti bé a la mida del motlle. Deixeu-ho quallar a la nevera i desemmotlleu-ho capgirant el pastís. Decoreu-lo i serviu-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

22 set

La Verema del Cava 2018

Amb l’arribada de la verema, onze cellers del Cava s’han unit sota la coordinació de l’Institut...

17-23 set

Hotels amb DO

Del 17 al 23 de setembre, 21 hotels emblemàtics i amb història de Barcelona ofereixen, per setè...

23 set

El Masnou, Terra de Mar

Edificis modernistes, una casa d'indians molt singular, llegendes i una munió de vivències configuren...

21-23 set

Fira de l’Ametlla de Vilagrassa 2018

La situació estratègica de Vilagrassa, al peu del camí ral, li va valdre l’any 1185 la concessió...

Portada Cuina 219

HAMBURGUESA: ENS DEIXEM CAURE EN LA TEMPTACIÓ CÀRNIA

  • Un passeig per Formentera
  • Veïns del bo i millor del Parc Agrari

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto