Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb l’ajuda d'unes varetes elèctriques, barregeu tots els ingredients —menys els maduixots i el gelat de gerds— en un bol.
  2. Disposeu la massa en un motlle amb un gruix d’1,5 cm i poseu-ho al forn 25 min a 160 ºC. Deixeu refredar el bescuit i talleu-ne racions de 4 x 10 cm.
  3. Renteu els maduixots i talleu-los al gust per disposar-los damunt del bescuit. Al costat, afegiu-hi una bola de gelat de gerds.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: