Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les galetes i els Maltesers. Barregeu-ho amb la mantega i el licor fins a obtenir una massa homogènia i esteneu-la per la base d’un motlle de 24 cm de diàmetre.
  2. Barregeu el formatge amb el sucre, afegiu-hi els ous i barregeu-ho bé. Afegiu-hi la vainilla, el suc de llimona i el iogurt. Barregeu-ho bé i incorporeu-hi la farina tamisada.
  3. Afegiu-hi el Baileys, barregeu-ho i aboqueu-ho dins el motlle.
  4. Coeu-ho al bany maria al forn a 180 ºC durant 45 min. Deixeu-ho refredar dins el forn i després reserveu-ho a la nevera.
  5. Serviu el pastís molt fred acompanyat d’un coulis amb Baileys.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: