Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta dins un motlle desemmotllable i reserveu-ho.
  2. Per al farcit: tritureu amb el túrmix tots els ingredients. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i coeu-ho a 170 ºC durant 40 min. Deixeu-ho refredar.
  3. Per a la cobertura: escalfeu lleugerament el lemon curd per tal que es liqüi. Aboqueu-lo sobre el pastís i reparti-lo per tota la superfície. Reserveu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: