Troba la teva recepta

Aquest pastís és el típic pastís de formatge (semblant als que venen a les fires de productes tradicionals) però amb una cobertura de lemon curd que li va fenomenal. L’acidesa de la llimona fa més lleuger el pastís però no camufla gens el gust intens de formatge, a diferència d’altres cobertures fetes amb melmelades de maduixa o fruites del bosc. Absolutament recomable, és un pastís per repetir. Boníssim!

Preparació

  1. Per a la base: tritureu les galetes i barregeu-les amb el sucre i la mantega fosa fins a obtenir una pasta homogènia. Esteneu bé la pasta dins un motlle desemmotllable i reserveu-ho.
  2. Per al farcit: tritureu amb el túrmix tots els ingredients. Aboqueu-ho sobre la base de galetes i coeu-ho a 170 ºC durant 40 min. Deixeu-ho refredar.
  3. Per a la cobertura: escalfeu lleugerament el lemon curd per tal que es liqüi. Aboqueu-lo sobre el pastís i reparti-lo per tota la superfície. Reserveu el pastís a la nevera fins al moment de servir-lo.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

12 mai - 15 des

Cicle Enocultura't 2018

Del maig al desembre, el Mas Comtal, celler familiar ubicat a Avinyonet del Penedès (Alt Penedès), organitza...

15 des

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

15 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

15 des

Fes l'oliva

La campanya de recollida de l’oliva ja ha començat i el Celler Masroig us torna a oferir l’oportunitat...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto