Troba la teva recepta

Preparació

Per fer la crema pastissera: Poseu 1/2 l de llet al foc, amb 100 g de sucre. Quan sigui a punt de bullir, barregeu 40 g de maizena i 3 rovells d’ou en una petita quantitat de llet i afegiu-ho a la mescla del foc. Deixeu-ho bullir, amb pell de llimona, fins que quedi espès, uns 3 minuts. Per fer la pasta brisa: En un bol barregeu la farina i el sucre. Tot seguit afegiu-hi la llet i els ous batuts. A continuació, la mantega, que haureu desfet prèviament al bany maria o al microones. Amasseu tots els ingredients fins que us quedi una massa ben consistent. Deixeu reposar la massa una hora embolicada en un drap de fil. Per fer el pastís: Estireu la pasta brisa sobre el motlle i punxeu-la lleugerament amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn, ja preescalfat, durant 15 minuts a 180 ºC. Un cop la pasta estigui freda, acabeu d’omplir el motlle amb crema i cobriu-la amb els maduixots tallats per la meitat. Finalment, pinteu el pastís amb gelatina prèviament desfeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de l’Aixada 2019

Manresa es mobilitza cada any en record d’un miracle que, a mitjan segle XIV, va salvar la població...

24 feb

18a Xatonada Popular de Cubelles

A les comarques del Garraf i de l'Alt i Baix Penedès el xató és un plat que no pot faltar, i la...

24 feb

Enotast. Brunch amb vins de Can Roda

Després d'estrenar la Temporada 2019, l'Enotast torna amb una nova edició. L'encarregada de conduir aquesta...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto