Troba la teva recepta

Preparació

Per fer la crema pastissera: Poseu 1/2 l de llet al foc, amb 100 g de sucre. Quan sigui a punt de bullir, barregeu 40 g de maizena i 3 rovells d’ou en una petita quantitat de llet i afegiu-ho a la mescla del foc. Deixeu-ho bullir, amb pell de llimona, fins que quedi espès, uns 3 minuts. Per fer la pasta brisa: En un bol barregeu la farina i el sucre. Tot seguit afegiu-hi la llet i els ous batuts. A continuació, la mantega, que haureu desfet prèviament al bany maria o al microones. Amasseu tots els ingredients fins que us quedi una massa ben consistent. Deixeu reposar la massa una hora embolicada en un drap de fil. Per fer el pastís: Estireu la pasta brisa sobre el motlle i punxeu-la lleugerament amb una forquilla. Deixeu-la coure al forn, ja preescalfat, durant 15 minuts a 180 ºC. Un cop la pasta estigui freda, acabeu d’omplir el motlle amb crema i cobriu-la amb els maduixots tallats per la meitat. Finalment, pinteu el pastís amb gelatina prèviament desfeta.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

25 abr

Cicle de Sopars 'El Peix a la Cuina Mediterrània'

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb el restaurant Norai, la cooperativa Cap a mar, la revista CUINA...

25 abr

Taller 'Menú fruiter: receptes dolces i salades amb fruites'

Les fruites són riques en vitamines, aigua, fibra, i són naturalment dolces, de manera que ens poden...

25 abr

Sopars a 4 mans al Divinum de Girona

El restaurant Divinum, a Girona, organitza durant el mes d'abril una sèrie de sopars amb 4 dels millors xefs...

26 abr

(R)Evolució a la cuina: la revolució tecnològica

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto