Troba la teva recepta

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de suc de nabius. 
  2. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre i el suc de nabius. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el puré de nabius i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  4. Per a la cobertura: escalfeu el suc al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la melmelada, coleu-ho amb un colador ben fi i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís ja quallat. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 set

'Viu la verema' al Celler Masroig

La millor època per conèixer el món vitivinícola és, sens dubte, durant la verema. El...

20 set

Dia Mundial de la Paella

La paella s'ha convertit en la icona gastronòmica de València, i el 20 de setembre n'és el dia mundial....

21 set

'Matí de verema' amb la Família Torres

La Família Torres organitza, un any més, unes activitats pensades per donar a conèixer el món...

21 set

Visita guiada al Vinseum

Cada tercer dissabte de mes, a les 12 h, el Museu de les Cultures del Vi (Vinseum) ofereix una visita guiada a...

Portada 231

PA AMB TOMÀQUET REVOLUTION. CAPGIREM LA RECEPTA MÉS TRADICIONAL!

  • 'Souvenirs' gastronòmics
  • Somni d'un paisatge gastronòmic d'estiu

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I  DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto