Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de suc de nabius. 
  2. En un cassó, escalfeu els iogurts, el sucre i el suc de nabius. Quan estigui a punt de bullir, traieu-ho del foc, afegiu-hi la gelatina i barregeu-ho bé fins que es dissolgui. Afegiu-hi el puré de nabius i tritureu-ho ben fi amb el túrmix. Deixeu-ho refredar.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  4. Per a la cobertura: escalfeu el suc al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu-ho amb la melmelada, coleu-ho amb un colador ben fi i aboqueu-ho amb compte sobre el pastís ja quallat. Deixeu-ho quallar a la nevera i serviu-ho ben fred.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: