Consells de cuina La Vanguardia

Aquesta mousse ens va agradar molt, i, com que es menja fresqueta de la nevera, tot i ser de xocolata no atipa massa i entra divinament. La recepta la vaig llegir fa temps al web Mundorecetas i la tenia guardada a la llista de “favoritos”. És fàcil de fer i segur que la repetiré! Com sempre, he introduït alguns canvis a la recepta original, sobretot a la base i a la cobertura, de manera que reescric la recepta tal com la vaig fer jo.

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable i emborratxeu-lo amb una mica de batut de xocolata.
  2. Escalfeu la Nutella en un cassó al bany maria. Escalfeu el batut de xocolata al microones i dissoleu-hi la gelatina rehidratada en aigua freda. Barregeu la gelatina amb la Nutella i deixeu-ho refredar una mica.
  3. Semimunteu la nata i barregeu-la amb compte amb la preparació anterior, vigilant que no s’abaixi. Afegiu-hi les clares muntades a punt de neu, també vigilant que no s’abaixin.
  4. Aboqueu-ho sobre la base de pa de pessic i deixeu-ho quallar a la nevera.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata i la glucosa al microones (gairebé fins a bullir). Barregeu-ho bé i afegiu-hi la xocolata trossejada remenant-ho fins que es fongui i quedi una crema sense grumolls. Deixeu-la refredar una mica i aboqueu-la sobre la mousse.
  6. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli, decoreu-ho amb el crocant d’ametlla i serviu-ho ben fresquet.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto