Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable. Cobriu les parets del motlle amb una tira d’acetat o utilitzeu un motlle amb les parets de silicona per tal de facilitar-ne el desemmotllatge.
  2. Per al farcit: ratlleu el torró. 
  3. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  4. Separeu els rovells de les clares.
  5. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes per tal que arribi a uns 80 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui.
  6. Afegiu-hi el torró i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi fi.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les suaument.
  8. Aboqueu la mousse sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  9. Per a la cobertura: poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu 50 g de iogurt al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la resta dels iogurts i aboqueu-ho sobre la mousse de torró quallada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  10. Escalfeu en un cassó la llet i el torró trossejat. Tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina. Ompliu un cornet amb la crema i decoreu la superfície del pastís, ràpidament abans no es refredi la crema.
  11. Decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: