Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la base: col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable. Cobriu les parets del motlle amb una tira d’acetat o utilitzeu un motlle amb les parets de silicona per tal de facilitar-ne el desemmotllatge.
  2. Per al farcit: ratlleu el torró. 
  3. Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
  4. Separeu els rovells de les clares.
  5. Escalfeu la llet fins que bulli. Aboqueu-la sobre els rovells remenant-ho contínuament amb unes varetes per tal que arribi a uns 80 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i remeneu-ho bé fins que es dissolgui.
  6. Afegiu-hi el torró i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi fi.
  7. Semimunteu la nata i incorporeu-la suaument. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre i incorporeu-les suaument.
  8. Aboqueu la mousse sobre la base de pa de pessic i reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  9. Per a la cobertura: poseu en remull 2 fulles de gelatina. Escalfeu 50 g de iogurt al microones i dissoleu-hi la gelatina. Barregeu-ho amb la resta dels iogurts i aboqueu-ho sobre la mousse de torró quallada. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  10. Escalfeu en un cassó la llet i el torró trossejat. Tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi una crema ben fina. Ompliu un cornet amb la crema i decoreu la superfície del pastís, ràpidament abans no es refredi la crema.
  11. Decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fresc de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

La Verema del Cava

Nou cellers del Penedès i d’Alella s’han unit per celebrar la 5a edició de la Verema del...

19 set

Sopar dels Sentits

La productora d’esdeveniments culturals, científics i gastronòmics Sternalia proposa...

20 set

Tastos al celler Albet i Noya

Els diumenges d’agost i setembre, el celler ofereix Tastos Varietals on cada dia es tractarà una...

Portada Cuina 242

BOJOS PER LES CROQUETES!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Anna Payet

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto