Troba la teva recepta

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable (si teniu 'acetato' va molt bé cobrir les parets per tal de facilitar el desemmotllament). Repartiu les profiteroles per tota la base de pa de pessic.
  2. Per a la mousse: barregeu les natilles i el sucre. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  4. Aboqueu la mousse dins el motlle procurant amagar totes les profiteroles. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets.
  6. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Quan estigui a uns 30 ºC aboqueu-la per sobre la mousse de xocolata ja quallada.
  7. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.
  8. Desemmotlleu-lo, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fred de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 jun

(R)Evolució a la cuina: la revolució del pa

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai - 21 jun

Jornades del Llagostí d'Alcanar 2019

Valorat i conegut arreu, durant un mes, el llagostí de l'Ebre serà el protagonista de les taules dels...

22 jun

XIV Mercat del Préssec d'Ordal

Sant Pau d'Ordal torna a celebrar a la plaça de Subirats una nova edició del Mercat del Préssec...

22-23 jun

Beach Market a l'hostal Empúries

L'Hostal Empúries celebra, per primera vegada, una edició de mercat a primera línia de mar, amb...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto