Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia
OFERTA ESPECIAL -35%
SUBSCRIU-TE ARA A CUINA AMB UN PREU ESPECIAL!

Preparació

  1. Col·loqueu la base de pa de pessic al fons d’un motlle desemmotllable (si teniu 'acetato' va molt bé cobrir les parets per tal de facilitar el desemmotllament). Repartiu les profiteroles per tota la base de pa de pessic.
  2. Per a la mousse: barregeu les natilles i el sucre. Poseu en remull la gelatina amb aigua freda. Dissoleu-la amb la llet calenta i barregeu-la amb les natilles.
  3. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a les natilles.
  4. Aboqueu la mousse dins el motlle procurant amagar totes les profiteroles. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  5. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets.
  6. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Quan estigui a uns 30 ºC aboqueu-la per sobre la mousse de xocolata ja quallada.
  7. Reserveu-lo a la nevera fins al moment de servir-lo.
  8. Desemmotlleu-lo, decoreu-lo al gust i serviu-lo ben fred de nevera.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 260

QUINA SAMFAINA! LA FÓRMULA PERFECTA

  • Tot el que cal saber per estar al dia
  • Vicky Sevilla

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 44,50€ (25% descompte)

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto