Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la cobertura: en un recipient per a microones, barregeu el suc de les taronges, el conyac i el cafè, dissolt en l’aigua calenta.
  2. Afegiu-hi la fruita seca. Coeu-ho al microones fins que tot el líquid estigui absorbit, remenant-ho de tant en tant. Tapeu-ho i deixeu-ho tota la nit fora de la nevera.
  3. Per al pastís: barregeu les farines tamisades amb les espècies. Bateu la mantega i el sucre amb la batedora. Afegiu-hi els rovells d’ou.
  4. Bateu les clares a punt de neu i barregeu-ho tot, afegint-hi la fruita seca de la cobertura reservada.
  5. Poseu la massa en un motlle rodó de 20 cm, lleugerament engreixat i amb paper vegetal. Coeu-ho al forn calent a 150 ºC, 1 h (si es fa ràpidament, cobriu-ho amb paper vegetal). Abaixeu la temperatura a 145 ºC i coeu-ho 2 h 30 min (comproveu-ne el grau de cocció amb una vareta metàl·lica).
  6. Quan estigui fred, retireu-ho del motlle, ruixeu-ho amb una mica de conyac i emboliqueu-ho amb film transparent. Deixeu-ho reposar un mínim de 2 setmanes o més.
  7. Raspalleu-ho amb melmelada d’albercoc calenta. Cobriu-ho amb massapà i, finalment, amb pasta de sucre blanc.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 280

A PUNT PER A LA NIT MÉS CURTA!

  • Plats del mes
  • Àngel Esteve

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: