Troba la teva recepta


Aquest pastís de poma necessita poques presentacions: ens la va ensenyar a fer en David Lienas a l’última classe del Bonpreu, i crec que, de tota la colla que vam anar-hi, dec ser l’última a fer-la… tot i així, no m’he pogut resistir a posar-la també al blog.

Les úniques variacions que vaig fer a la recepta són que, per falta de temps, en lloc de tallar la poma a dauets la vaig ratllar amb un ratllador de forat molt gros. L’altra variació que aconsello fermament és coure uns minuts la pasta brisa tota sola al forn, així queda més cruixent i ben cuita del fons a la base.

Preparació

  1. Col·loqueu la massa brisa al fons d’un motlle untat amb mantega i farina. Punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la a la nevera perquè reposi.
  2. Foneu la mantega al bany maria. Afegiu-hi el sucre i els ous batuts i després la farina i remeneu-ho bé. Reserveu-ho.
  3. Peleu les pomes i talleu-les a daus de 0,5 cm de costat. Poseu-les sobre la massa brisa i cobriu-les amb la barreja anterior que havíeu reservat. Distribuïu-ho bé pel motlle. Coeu el pastís a 180 ºC amb el forn ja calent uns 40 min.
  4. Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre en pols en el moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

18 feb

Taller de postres amb te matxa

És difícil resistir-se a les postres, i més quan aquestes estan fetes amb un aliment amb tantes...

19 feb

Taller de risottos vegans

L’essència d’un risotto és el seu caràcter cremós que s’aconsegueix utilitzant...

23 feb

Taller sobre els colors de l'obento, la carmanyola japonesa

L’obento és la carmanyola japonesa per excel·lència. La seva elaboració és força...

23-24 feb

Fira de la Mel 2019

A l’edat mitjana, Crespià era un dels productors de mel principals del país i ja s’hi celebrava...

Portada 224

RECEPTES AMB PASTANAGA, L'HORTALISSA MÉS VISTOSA

  • Deu àpats modernistes
  • Elogi de la cuina reposada

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto