Troba la teva recepta


Aquest pastís de poma necessita poques presentacions: ens la va ensenyar a fer en David Lienas a l’última classe del Bonpreu, i crec que, de tota la colla que vam anar-hi, dec ser l’última a fer-la… tot i així, no m’he pogut resistir a posar-la també al blog.

Les úniques variacions que vaig fer a la recepta són que, per falta de temps, en lloc de tallar la poma a dauets la vaig ratllar amb un ratllador de forat molt gros. L’altra variació que aconsello fermament és coure uns minuts la pasta brisa tota sola al forn, així queda més cruixent i ben cuita del fons a la base.

Preparació

  1. Col·loqueu la massa brisa al fons d’un motlle untat amb mantega i farina. Punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la a la nevera perquè reposi.
  2. Foneu la mantega al bany maria. Afegiu-hi el sucre i els ous batuts i després la farina i remeneu-ho bé. Reserveu-ho.
  3. Peleu les pomes i talleu-les a daus de 0,5 cm de costat. Poseu-les sobre la massa brisa i cobriu-les amb la barreja anterior que havíeu reservat. Distribuïu-ho bé pel motlle. Coeu el pastís a 180 ºC amb el forn ja calent uns 40 min.
  4. Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre en pols en el moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11 nov - 09 des

Diada i Jornades del Llagostí 2018

De l’11 de novembre al 9 de desembre se celebra una nova edició de les Jornades Gastronòmiques...

22 nov - 09 des

QuintoTapa Corbera de Llobregat 2018

Els del QuintoTapa aterren per primera vegada a Corbera de Llobregat! Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament...

16 nov - 09 des

Jornades Gastronòmiques dels Ranxets 2018 a Torredembarra

Tornen un altre cop les Jornades Gastronòmiques dels Ranxets a Torredembarra. Enguany, 14 restaurants participen...

09 des

Tallers de dolços de Nadal

Poques persones gaudeixen més de les festes de Nadal que els més petits de casa. A l’emoció...

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto