Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Col·loqueu la massa brisa al fons d’un motlle untat amb mantega i farina. Punxeu-la amb una forquilla i deixeu-la a la nevera perquè reposi.
  2. Foneu la mantega al bany maria. Afegiu-hi el sucre i els ous batuts i després la farina i remeneu-ho bé. Reserveu-ho.
  3. Peleu les pomes i talleu-les a daus de 0,5 cm de costat. Poseu-les sobre la massa brisa i cobriu-les amb la barreja anterior que havíeu reservat. Distribuïu-ho bé pel motlle. Coeu el pastís a 180 ºC amb el forn ja calent uns 40 min.
  4. Deixeu-ho refredar i empolseu-ho amb sucre en pols en el moment de servir-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: