Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un plat fondo els rovells d’ou i el sucre. Remeneu-ho amb una cullera de fusta. Tireu-hi la farina, el sobre de llevat, el iogurt, la ratlladura de llimona i les clares a punt de neu. Deixeu-ho reposar una estona tapat amb un drap de cuina.
  2. Peleu les pomes i talleu-les a tires llargues i primes en forma de mitja lluna. Ruixeu-les amb suc de llimona. Poseu la pasta en un motlle que sigui fondo de la manera següent: capa de pasta, grapat de poma. Acabeu-ho amb pasta i, per sobre, poseu-hi un polsim de sucre i una mica de margarina.
  3. El forn, tingueu-lo molt calent, a 180 ºC, i aneu abaixant la temperatura cada 15 min. El temps de cocció és 1 h, aproximadament.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada CUINA 275

EL NADAL A LES TEVES MANS

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Francesc Fortí i Francina Suriñach

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto