Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu les pomes, retireu-ne el cor i talleu-les a làmines. Barregeu-les amb les panses, el sucre i el rom. Deixeu-ho macerar 2 h a la nevera.
  2. Estireu la pasta i poseu-la en un motlle baix antiadherent, arranant-hi les vores i punxant-ne el fons. Si voleu podeu posar mantega i farina al motlle per assegurar-vos que la pasta no s’enganxarà.
  3. Escorreu la poma i les panses i barregeu el suc que han fet amb els ous i la llet, batent-ho bé. Afegiu-hi la compota ben desfeta i la pols d’ametlla, i barregeu-ho bé abans d’abocarho dins del motlle folrat. Repartiu-hi els talls de poma per la superfície i espolseu-hi les panses pel damunt com a darrer toc.
  4. Poseu el motlle al forn calent, a 180 ºC, i deixeu coure el pastís 30-35 min.
  5. Deixeu-lo entebeir i espolseu-hi una mica de sucre de llustre pel damunt abans de desemmotllar-lo.

CONSELL

La poma Golden té l'avantatge de no ennegrir-se en contacte amb l'aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 270

TORNEM A LA TERRA. RECONNECTEM AMB LES ARRELS!

  • Les últimes notícies per estar al dia

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto