Consells de cuina La Vanguardia

Preparació

  1. Peleu les pomes, retireu-ne el cor i talleu-les a làmines. Barregeu-les amb les panses, el sucre i el rom. Deixeu-ho macerar 2 h a la nevera.
  2. Estireu la pasta i poseu-la en un motlle baix antiadherent, arranant-hi les vores i punxant-ne el fons. Si voleu podeu posar mantega i farina al motlle per assegurar-vos que la pasta no s’enganxarà.
  3. Escorreu la poma i les panses i barregeu el suc que han fet amb els ous i la llet, batent-ho bé. Afegiu-hi la compota ben desfeta i la pols d’ametlla, i barregeu-ho bé abans d’abocarho dins del motlle folrat. Repartiu-hi els talls de poma per la superfície i espolseu-hi les panses pel damunt com a darrer toc.
  4. Poseu el motlle al forn calent, a 180 ºC, i deixeu coure el pastís 30-35 min.
  5. Deixeu-lo entebeir i espolseu-hi una mica de sucre de llustre pel damunt abans de desemmotllar-lo.

CONSELL

La poma Golden té l'avantatge de no ennegrir-se en contacte amb l'aire.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

Taller de cuina amb algues

Les algues són una font excepcional d'oligoelements, vitamines i minerals que ens ajuden a depurar l'organisme....

24 mai

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

24 mai

Cicle de Sopars 'El mar va a la muntanya'

El Museu Marítim de Barcelona acull 'El mar va a la muntanya', un nou cicle gastronòmic per posar en...

25 mai

Taller de fideuada i arròs negre

Cultura gastronòmica i tradició és el que ens aporten aquests plats que mai passen de moda, sobretot...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Si continua navegant, considerem que n'accepta el seu ús. Més informació Accepto