Troba la teva recepta

Aquest pastís de préssec, més enllà d'una elaboració sense gaires complicacions, té un toc especial que val la pena destacar. Es tracta de l'Amasake, una beguda japonesa tradicional, dolça i amb una mica d'alcohol, que s'elabora a base d'arròs fermenat. En podreu trobar en botigues especialitzades en productes asiàtics. Que en gaudiu!

Preparació

  1. Per a la base: barregeu tots els ingredients de la base, remenant-los sense pastar-los gaire. La massa ha de quedar seca i una mica solta.
  2. Poseu la massa en un motlle i esteneu-la finament.
  3. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la al forn, a 180 ºC, 10-15 min.
  4. Per al farciment d’amasake: barregueu l’amasake amb l’agar-agar, i escalfeu-ho fins que es dissolgui l’agar-agar, 6-7 min.
  5. Dissoleu el kuzu en un got de suc de poma, afegiu-ho al farcit d’amasake i remeneu-ho fins que quedi espès.
  6. Col·loqueu-ho damunt de la base del pastís i deixeu-ho refredar.
  7. Per al farcit de préssec: barregueu els préssecs, pelats i tallats, amb el suc de poma i la sal. Escalfeu-ho amb l’agar-agar, fins que aquest es dissolgui, uns 6-7 min.
  8. Afegiu-hi una mica de xarop d’arròs, si voleu que sigui més dolç.
  9. Poseu-ho sobre el farciment d’amasake i deixeu-ho refredar

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

11-21 oct

Jornades Gastronòmiques de l’Arrossejat 2018

L’Ametlla de Mar viu unes jornades gastronòmiques dedicades a un dels plats més tradicionals de...

20-21 oct

IV Festival Tapes del Món

Les Tapes del Món aterren per quarta vegada a la rambla Marina per donar a conèixer la cultura gastronòmica...

21 oct

2a Mostra de Productes Gurmet al Priorat

Clos Figueras organitza aquesta jornada en què participen més d'una desena de productors d'arreu...

18-21 oct

11a Fira del Bolet i el Boletaire

La tardor és la millor època de l’any per collir i tastar bolets. A Solsona ho saben prou bé,...

Portada Cuina 220

CARBASSA: MOLT MÉS PODEROSA DEL QUE US IMAGINÀVEU!

  • Caçar bolets fora del bosc
  • Una mirada pròpia de la cuina de muntanya

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto