Troba la teva recepta

Aquest pastís de préssec, més enllà d'una elaboració sense gaires complicacions, té un toc especial que val la pena destacar. Es tracta de l'Amasake, una beguda japonesa tradicional, dolça i amb una mica d'alcohol, que s'elabora a base d'arròs fermenat. En podreu trobar en botigues especialitzades en productes asiàtics. Que en gaudiu!

Preparació

  1. Per a la base: barregeu tots els ingredients de la base, remenant-los sense pastar-los gaire. La massa ha de quedar seca i una mica solta.
  2. Poseu la massa en un motlle i esteneu-la finament.
  3. Punxeu-la amb una forquilla i poseu-la al forn, a 180 ºC, 10-15 min.
  4. Per al farciment d’amasake: barregueu l’amasake amb l’agar-agar, i escalfeu-ho fins que es dissolgui l’agar-agar, 6-7 min.
  5. Dissoleu el kuzu en un got de suc de poma, afegiu-ho al farcit d’amasake i remeneu-ho fins que quedi espès.
  6. Col·loqueu-ho damunt de la base del pastís i deixeu-ho refredar.
  7. Per al farcit de préssec: barregueu els préssecs, pelats i tallats, amb el suc de poma i la sal. Escalfeu-ho amb l’agar-agar, fins que aquest es dissolgui, uns 6-7 min.
  8. Afegiu-hi una mica de xarop d’arròs, si voleu que sigui més dolç.
  9. Poseu-ho sobre el farciment d’amasake i deixeu-ho refredar

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

13-15 des

Fira Avícola de la Raça Prat 2019

A mitjan desembre, i com ja és tradició, el Prat de Llobregat celebra una nova edició de la fira...

15 des

Tallers Món Sant Benet 2019

Cada cap de setmana, del dissabte 19 d'octubre al 29 de gener, el monestir de Sant Benet i la Fundació Alícia...

15 des

Vermood Market

Arriba la Vermood Market, el primer mercat vintage a Vilanova i la Geltrú, que tindrà lloc cada diumenge...

09 nov - 15 des

IV Caminada Solidària i Mosst solidàri

El diumenge 15 de desembre, a les 10.30 h, tindrà lloc la quarta caminada solidària per col·laborar...

Portada 234 Neta

SNACKS DE NADAL PER COMENÇAR BÉ EL GRAN DINAR DE L'ANY

  • Més enllà de Sant Esteve
  • Quan no canviar és l'opció transgressora

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€ I DE REGAL 2 ESPECIALS RECEPTES BY CUINA

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto