Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta de full en un motlle de pastís i punxeu-la bé per tal que la pasta de full no s’infli. Poseu uns cigrons secs a dins (per evitar que s’infli) i coeu-la al forn durant 20 min a 180 ºC.
  2. Peleu la fruita i talleu-la a daus o a grills d’una mida mitjana.
  3. Bateu amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
  4. Traieu el motlle del forn i buideu-lo de cigrons. Aboqueu la fruita dins el motlle i cobriu-la amb la barreja d’ous i nata. Torneu a posar-ho al forn a 180 ºC durant 30 min.
  5. Un cop freda, es pot abrillantar el pastís amb una mica de melmelada d’un gust adequat a la fruita del farcit.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: