Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Esteneu la pasta brisa en un motlle desemmotllable i coeu-la 15 min a 180 ºC.
  2. Esteneu la compota sobre la pasta brisa.
  3. Amb les varetes elèctriques del túrmix, bateu els ous i el sucre fins que blanquegin i tripliquin el volum. Afegiu-hi l’ametlla, la ratlladura de llimona i el licor i barregeu-ho amb moviments suaus per evitar que s’abaixi la massa. Aboqueu-ho dins el motlle i coeu-ho 1 h a 170 ºC.
  4. Deixeu-ho refredar, decoreu-ho amb sucre en pols i serviu-ho.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto