Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Munteu la nata (que cal tenir ben freda a la nevera, amb el recipient i les varetes). Quan encara no estigui del tot muntada, afegiu-hi sucre (tenint en compte que els sobaos ja són dolços) i acabeu-ho de muntar. Reserveu-ho.
  2. Munteu les clares d’ou i feu el mateix amb el sucre. Barregeu-ho amb la nata amb molta cura.
  3. Aboqueu en una safata el cafè amb Bailey’s. A sobre, poseu-hi els sobaos, deixant que el líquid els absorbeixi. Afegiu-hi més cafè, si cal.
  4. Aboqueu la barreja de nata i clares per sobre dels sobaos.
  5. Escampeu-hi el cacau per sobre, amb l’ajuda d’un colador, i deixeu-ho refredar unes hores, abans de servir-ho.

CONSELL
Sabreu que les clares estan al punt quan es pugui posar el recipient que les conté de cap per avall sense que vessin.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 290

UN REBOST ÚNIC. PLATS PER ASSABORIR ELS PAISATGES DE MUNTANYA DE CASA NOSTRA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Lagé

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: