Consells de cuina La Vanguardia

El Sacher és un pastís molt laboriós, però queda tan bo que compensa la feina que porta. Precisament per això, el reservo per a ocasions especials.

Preparació

  1. Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares de 3 ous. Separeu 60 g de sucre del total.
  2. Barregeu la farina d’ametlla amb els 170 g de sucre restants. Afegiu-hi els 3 rovells d’ou i els 2 ous sencers d’un en un, incorporant-ho bé abans d’afegir el següent.
  3. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència. Afegiu-la a la barreja anterior.
  4. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre reservat. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja.
  5. Afegiu-hi amb suavitat la farina i el cacau tamisats.
  6. Esteneu bé la barreja en una safata de forn, ha de quedar d’1 cm de gruix. Coeu-ho uns 8-10 min a 200 ºC amb el forn ja calent.
  7. Per a la trufa: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Reserveu-ho a la nevera unes hores.
  8. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Manteniu-la calenta en un bany maria fins al moment d’utilitzar-la.
  9. Muntatge: talleu les planxes de pa de pessic en la forma desitjada. Poseu una base de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobriu-la d’una capa de melmelada. Tapeu-ho amb una segona planxa de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobrir-la amb una capa de trufa. Tapeu-ho amb una tercera capa de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobriu-la amb una finíssima capa de trufa. Aboqueu-hi la cobertura de xocolata pel damunt i deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jun

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

21 jun

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

25 mai - 22 jun

VII Jornades gastronòmiques del llagostí

Al vapor, amb arròs, en el carpaccio, a les croquetes, a l'amanida i de moltes més maneres podeu gaudir...

22 jun

VII Revetlles d’Estiu amb Musclos i Cava als mercats de Barcelona

El Mercat de Sant Antoni donarà el tret de sortida, el dia 22 de juny, a la setena edició de Revetlles...

Portada 216

L'AUTÈNTICA PIZZA NAPOLITANA

  • Història i Gastronomia
  • En un espai tan petit, una cuina tan gran...

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto