Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic: separeu els rovells de les clares de 3 ous. Separeu 60 g de sucre del total.
  2. Barregeu la farina d’ametlla amb els 170 g de sucre restants. Afegiu-hi els 3 rovells d’ou i els 2 ous sencers d’un en un, incorporant-ho bé abans d’afegir el següent.
  3. Foneu la xocolata i la mantega al microones a baixa potència. Afegiu-la a la barreja anterior.
  4. Munteu les clares a punt de neu amb el sucre reservat. Incorporeu-les amb suavitat a la barreja.
  5. Afegiu-hi amb suavitat la farina i el cacau tamisats.
  6. Esteneu bé la barreja en una safata de forn, ha de quedar d’1 cm de gruix. Coeu-ho uns 8-10 min a 200 ºC amb el forn ja calent.
  7. Per a la trufa: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Reserveu-ho a la nevera unes hores.
  8. Per a la cobertura: escalfeu la nata líquida. Quan arrenqui el bull, aboqueu-la sobre la xocolata trossejada i la mantega a trossets. Espereu 2 min i barregeu-ho bé fins a obtenir una mescla homogènia. Manteniu-la calenta en un bany maria fins al moment d’utilitzar-la.
  9. Muntatge: talleu les planxes de pa de pessic en la forma desitjada. Poseu una base de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobriu-la d’una capa de melmelada. Tapeu-ho amb una segona planxa de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobrir-la amb una capa de trufa. Tapeu-ho amb una tercera capa de pa de pessic, humitegeu-la amb almívar i cobriu-la amb una finíssima capa de trufa. Aboqueu-hi la cobertura de xocolata pel damunt i deixeu-ho refredar.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

Aquesta setmana

04 jul

Nits de pel·lícula entre vinyes

Jean Leon presenta Nits de Pel·lícula entre Vinyes, dues vetllades inoblidables on cinema, gastronomia...

01-19 jul

L'arròs mariner, jornades gastronòmiques

Aquestes jornades gastronòmiques estaven previstes el passat mes de març, però la crisi sanitària...

Portada CUINA 241

50 IDEES PER A UN ESTIU SUPERGASTRO!

  • Tot el que cal saber per ser 'foodies' de debò
  • Carles Gaig

UN ANY DE CUINA PER NOMÉS 19,90€

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 30.000.

© Som * La cultura de tots. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto