Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’unes varetes manuals o d’una batedora, barregeu bé tots els ingredients en un bol.
  2. Poseu la barreja en un motlle de silicona no gaire gros i demaneu a un adult que us ajudi a posar-ho al forn, per coure-ho, a 150 ºC, 1 h.
  3. Deixeu-ho refredar dins el forn.
  4. Un cop fred, traieu el pastís del forn i cobriu-lo amb melmelada de gerds.

El consell

  • Podeu fer una base per al pastís, simplement, aixafant 20 galetes de tipus Digestive i barrejant-les amb 100 g de mantega, fins a aconseguir una massa. Si decidiu fer una base, heu de fer servir un motlle dels que s’obren, per desemmotllar-lo fàcilment.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

15 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

17 jul

Vespres al Mercat de la Terra 2018

Els Mercats de la Terra passen a celebrar-se, durant els mesos de juny i juliol, els dimarts de 17.30 a 22 h. Deixant...

18 jul

Capvespres a Món Sant Benet 2018

Sant Benet té memòria. Sota les seves pedres s’amaguen històries sorprenents que val la pena...

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto