Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Amb l’ajuda d’unes varetes manuals o d’una batedora, barregeu bé tots els ingredients en un bol.
  2. Poseu la barreja en un motlle de silicona no gaire gros i demaneu a un adult que us ajudi a posar-ho al forn, per coure-ho, a 150 ºC, 1 h.
  3. Deixeu-ho refredar dins el forn.
  4. Un cop fred, traieu el pastís del forn i cobriu-lo amb melmelada de gerds.

El consell

  • Podeu fer una base per al pastís, simplement, aixafant 20 galetes de tipus Digestive i barrejant-les amb 100 g de mantega, fins a aconseguir una massa. Si decidiu fer una base, heu de fer servir un motlle dels que s’obren, per desemmotllar-lo fàcilment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: