Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina. Feu una crema de taronja, substituint el suc de mandarina per suc de taronja. Dissoleu a la crema calenta 2 fulles de gelatina. Reserveu-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones i dissoleu-hi-hi la resta de gelatina. Semimunteu la nata amb el sucre i afegiu-hi la xocolata tèbia. Reserveu-ho.
  3. Muntatge: talleu 10 cercles de pa de pessic a la mida dels motlles en forma d’anell (els meus eren de 8 cm de diàmetre per 6 cm d’alt) i munteu els pastissets: poseu una base de pa de pessic, una capa de crema de taronja, una capa de pa de pessic, i acabeu-ho amb una capa de xocolata. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 267

BONA VIDA! FEM ESPECIAL EL CAP DE SETMANA

  • Idees per a les sobretaules més gurmets
  • Lluís Dagà

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto