Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina. Feu una crema de taronja, substituint el suc de mandarina per suc de taronja. Dissoleu a la crema calenta 2 fulles de gelatina. Reserveu-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones i dissoleu-hi-hi la resta de gelatina. Semimunteu la nata amb el sucre i afegiu-hi la xocolata tèbia. Reserveu-ho.
  3. Muntatge: talleu 10 cercles de pa de pessic a la mida dels motlles en forma d’anell (els meus eren de 8 cm de diàmetre per 6 cm d’alt) i munteu els pastissets: poseu una base de pa de pessic, una capa de crema de taronja, una capa de pa de pessic, i acabeu-ho amb una capa de xocolata. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: