Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina. Feu una crema de taronja, substituint el suc de mandarina per suc de taronja. Dissoleu a la crema calenta 2 fulles de gelatina. Reserveu-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones i dissoleu-hi-hi la resta de gelatina. Semimunteu la nata amb el sucre i afegiu-hi la xocolata tèbia. Reserveu-ho.
  3. Muntatge: talleu 10 cercles de pa de pessic a la mida dels motlles en forma d’anell (els meus eren de 8 cm de diàmetre per 6 cm d’alt) i munteu els pastissets: poseu una base de pa de pessic, una capa de crema de taronja, una capa de pa de pessic, i acabeu-ho amb una capa de xocolata. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust de cadascú.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: