Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu en remull la gelatina. Feu una crema de taronja, substituint el suc de mandarina per suc de taronja. Dissoleu a la crema calenta 2 fulles de gelatina. Reserveu-ho.
  2. Foneu la xocolata al microones i dissoleu-hi-hi la resta de gelatina. Semimunteu la nata amb el sucre i afegiu-hi la xocolata tèbia. Reserveu-ho.
  3. Muntatge: talleu 10 cercles de pa de pessic a la mida dels motlles en forma d’anell (els meus eren de 8 cm de diàmetre per 6 cm d’alt) i munteu els pastissets: poseu una base de pa de pessic, una capa de crema de taronja, una capa de pa de pessic, i acabeu-ho amb una capa de xocolata. Deixeu-ho a la nevera fins al moment de servir-ho. Desemmotlleu-ho i decoreu-ho al gust de cadascú.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

20 mai

Taller 'Recorregut gastronòmic per la cuina espanyola'

No viatjar per Espanya no és excusa per no tastar tot el nombre de plats que té aquesta cultura! Aquests...

21 mai

Taller 'Cuina vietnamita'

Us agrada la cuina vietnamita? No es tracta només d'una gastronomia exòtica i interessant, també...

21 mai

Passeig per les vinyes catalanes

Els vins són un dels productes estrella de les terres catalanes, per això es tracta d'un producte preuat...

22 mai

Taller 'Cuina fàcil de primavera'

Les noves temporades s'han d'aprofitar per cuinar noves receptes o per tornar a plats deliciosos que trobàvem...

Portada 227

ESPÀRRECS: 100% PRIMAVERA

  • Fer voltes de cargol
  • L’Ovni troba qui el comprengui

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto