Troba la teva recepta

Preparació

Preparació

  1. Bateu els ous i el sucre fins que agafin un to blanquinós. Afegiu-hi l’oli de gira-sol, a poc a poc, i remeneu fins que quedi integrat.
  2. Barregeu la farina, la sal i el llevat. Afegiu-ho a la barreja d’ous, sucre i oli. Amb una llengua pastissera, aneu remenant tot el conjunt perquè no s’abaixin els ous batuts.
  3. Poseu-hi la pastanaga ratllada.
  4. Engreixeu i enfarineu un motlle. Aboqueu-hi la massa de pastanaga, feu-la coure 30 min, a 180 ºC. Quan el pa de pessic estigui a punt, traieu-lo del forn amb molta cura i deixeu-lo refredar.
  5. Per al glacejat: bateu la mantega amb el sucre fins a aconseguir una crema molt fina. Afegiu-hi el formatge (procurant que no sigui fred) i la vainilla.
  6. Escampeu la crema per sobre del pastís, deixeu-la refredar i ja el podeu servir.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

19 jul

Tast de biblioteques amb DO

La Taverna de Vinseum cada mes fa un repàs a cada una de les diferents denominacions d'origen vinícoles...

19 jul

Secret Foodie Society 2018

Secret Foodie Society planteja una experiència gastronòmica ben peculiar. Una experiència immersiva...

20 jul

Contalles del Delta

MónNatura Delta de l’Ebre proposa una activitat especial per als vespres d’aquest estiu, fins...

20 jul

VI VinyaSons Ametller Origen

El VinyaSons Ametller Origen d'enguany presenta 12 experiències en què conflueixen la gastronomia, el...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto