Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu la pinya i traieu-li el cor. Talleu-la a rodanxes de 2 cm de gruix.
  2. Amb un corró aixafeu una mica les espècies, per tal que deixin anar més l’aroma.
  3. En una paella poseu el sucre i la mantega. Quan comenci a caramel·litzar, afegiu-hi les espècies.
  4. Afegiu-hi la pinya i caramel·litzeu-la bé per les dues bandes.
  5. Serviu la pinya calenta amb el gelat de vainilla a sobre.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: