Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pa de pessic d’oli d’oliva: munteu els ous amb el sucre amb unes varetes elèctriques fins a triplicar-ne el volum. Una vegada ben muntats i esponjosos, afegiu-hi a poc a poc la llet freda. Afegiu les farines i l’impulsor a la massa anterior, a poc a poc, a la batedora. 
  2. Afegiu-hi l’oli en forma de fil molt fi. Escampeu-ho en una placa de forn i deixeu-ho coure 10 min a 180 ºC. 
  3. Per a la crema d’oli i llimona: feu coure el suc de llimona, l’ou i el sucre a la Thermomix 10 min a 90 ºC. Refredeu-ho fins a 40 ºC i afegiu-hi l’oli. Talleu totes les fruites petites i macereu-les en oli d’oliva. 
  4. Muntatge: feu quatre daus del pa de pessic de 3,5 x 3,5 cm. Damunt de cadascun poseu-hi una cullerada de crema de llimona i oli. Al damunt, poseu-hi una cullerada de les fruites macerades, menys en un dau, en què posareu una quenelle del sorbet de llimona i herbes.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: