Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la mousse: escalfeu una part del Calmant i dissoleu-hi les fulles de gelatina, prèviament remullades en aigua i gel. Afegiu-hi el sucre. Incorporeu-hi la resta de Calmant i barregeu-ho. Incorporeu-hi la nata semimuntada. Poseu-ho en una safata i talleu-ho a quadrats. 
  2. Per al granissat: dissoleu la gelatina (prèviament hidratada en aigua i gel) en el cafè, encara calent, i afegiu-hi el sucre. Quan s’hagi refredat, afegiu-hi el Calmant. Barregeu-ho i congeleu-ho.
  3. Per a la crema: barregeu la llet i la nata i feu que arrenquin el bull. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. Aboqueu-ho damunt de la xocolata i barregeu-ho fins que es faci una crema. Afegiu-hi la regalèssia. 
  4. Muntatge: poseu una cullerada de la crema al plat. Al damunt, poseu-hi un quadrat de la mousse, i, a sobre, una petita quenelle de gelat de cafè. Al costat poseu-hi una cullerada de granissat de Calmant.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 
Portada Cuina 278

A TAULA AMB LA PAGESIA

  • Les últimes notícies per estar al dia
  • Eduard Finestres

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 35.000.

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies per recopilar informació amb la finalitat de millorar els nostres serveis i, també, l'anàlisi dels hàbits de navegació dels usuaris. Si contineu navegant, accepteu la instal·lació de les mateixes. L'usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador per, si així ho desitja, impedir que aquestes siguin instal·lades en el seu disc dur, tot i que haurà de tenir en compte que aquesta acció podria ocasionar dificultats de navegació de la pàgina web. Més informació Accepto