Preparació
- Per a la mousse: escalfeu una part del Calmant i dissoleu-hi les fulles de gelatina, prèviament remullades en aigua i gel. Afegiu-hi el sucre. Incorporeu-hi la resta de Calmant i barregeu-ho. Incorporeu-hi la nata semimuntada. Poseu-ho en una safata i talleu-ho a quadrats.
- Per al granissat: dissoleu la gelatina (prèviament hidratada en aigua i gel) en el cafè, encara calent, i afegiu-hi el sucre. Quan s’hagi refredat, afegiu-hi el Calmant. Barregeu-ho i congeleu-ho.
- Per a la crema: barregeu la llet i la nata i feu que arrenquin el bull. Afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda. Aboqueu-ho damunt de la xocolata i barregeu-ho fins que es faci una crema. Afegiu-hi la regalèssia.
- Muntatge: poseu una cullerada de la crema al plat. Al damunt, poseu-hi un quadrat de la mousse, i, a sobre, una petita quenelle de gelat de cafè. Al costat poseu-hi una cullerada de granissat de Calmant.