Troba la teva recepta

Recordeu el berenar thai durant la sessió fotogràfica amb els amics? Doncs es va allargar tant que vam necessitar una segona tarda per acabar de veure totes les fotografies. Evidentment, en aquesta ocasió tampoc podia faltar el detallet dolç durant la pausa per berenar.

Els viatges que tocava veure eren al Marroc i a Sardenya. Per això dubtava entre fer una baclaua o unes postres més mediterrànies i lleugeres… Finalment em vaig decidir per uns préssecs amb vi, aprofitant que el presseguer dels meus pares tenia una quantitat enorme de fruita suculent. Préssecs, vi i iogurt, una combinació ideal per acompanyar aquests paisatges tan mediterranis de les vacances d’enguany!

Preparació

  1. Poseu el vi, el sucre i el cardamom en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir uns 5 min.
  2. Peleu els préssecs i introduïu-los al cassó ben coberts amb el vi. Coeu-los uns 20 min fins que siguin tous.
  3. Deixeu-los refredar dins el vi i reserveu-ho a la nevera.
  4. Agafeu la meitat del líquid de cocció i poseu-lo en un cassó al foc. Deixeu-lo reduir fins a una tercera part. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Foneu la xocolata blanca al microones amb compte que no es cremi. Barregeu-la amb el iogurt grec i reserveu-ho a la nevera.
  6. Serviu els préssecs amb la reducció i la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 mar

Menú a 4 mans de març a Tunateca Balfegó

L'estrella Michelin del mes de març a Tunateca Balfegó arriba del restaurant Yugo The Bunker, a Madrid....

23 mar

Busquem l''Homo alimentarius'

Els dissabtes i diumenges, a les 13 h, Món Sant Benet estrena una activitat nova per trobar l’'Homo...

23 mar

Visita als Jardins de la Serreta i taller de planter

Els jardins de la Serreta són una finca al bell mig de Collserola on es treballa el conreu d’hortalisses...

23 mar

Jornada d'observació del Plor de la Vinya

A mitjan març, la vida torna al Penedès i es pot observar un fenomen curt però interessant a les...

Portada CUINA 225

COM A CASA! POSEM COPENHAGUEN A TAULA

  • Celebrem els 18 anys del CUINA!
  • Una arrosseria bistronòmica (i més)

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona. Tel. 93 634 76 07

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto