Troba la teva recepta

Preparació

  1. Poseu el vi, el sucre i el cardamom en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir uns 5 min.
  2. Peleu els préssecs i introduïu-los al cassó ben coberts amb el vi. Coeu-los uns 20 min fins que siguin tous.
  3. Deixeu-los refredar dins el vi i reserveu-ho a la nevera.
  4. Agafeu la meitat del líquid de cocció i poseu-lo en un cassó al foc. Deixeu-lo reduir fins a una tercera part. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  5. Foneu la xocolata blanca al microones amb compte que no es cremi. Barregeu-la amb el iogurt grec i reserveu-ho a la nevera.
  6. Serviu els préssecs amb la reducció i la salsa.

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

24 mai

(R)Evolució a la cuina: la revolució líquida

Revolució a la cuina! La nostra vida diària s'ha vist envaïda per les presses i la manca de temps,...

24 mai

Taller 'La cucina italiana del risotto'

La cuina italiana atreu tot tipus de mirades pel seu sabor i meticulositat en cada plat. És ben conegut que...

25 mai

Orien-tast 2019

Vins i Camins ens porta, un any més, una iniciativa en la qual l'objectiu és gaudir de la natura, de...

25 mai

VII D Vins, Mostra de Vins i Caves

D Vins, la Mostra de Vins i Caves de proximitat, torna amb la 7a edició. Enguany, compten amb 35 expositors...

Portada 228 Neta

UNIVERS PINTXO. TOT EL QUE CAP EN UNA BROQUETA!

  • Viatge al sud-est asiàtic
  • El bon temps s'instal·la a les taules del jardí

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto