Troba la teva recepta

Aquestes prunes són un plaer per als sentits només apte per a adults. Emborratxades de licor, farcides de crema de xocolata i cafè, i banyades amb xocolata negra al 70%, són l’entreteniment perfecte per als amants de la xocolata. Per als més llaminers proposo una lleugera variació de la recepta: sense cafè i amb xocolata amb llet, una versió més dolça i menys amargant. Sigui com sigui, totes dues versions són espectaculars!

La recepta és d’un llibre que em va deixar una companya de feina, 'El gran libro del café', un d’aquells llibres que només veure les fotos ja t’agafa gana… no serà pas l’última recepta que en faig!

Preparació

Deixeu en remull les prunes amb el licor unes 2 h. 

  1. Per al farcit: trossegeu la xocolata ben petita i deixeu-la en un bol juntament amb la mantega. Escalfeu la nata amb el cafè soluble. Aboqueu la nata calenta sobre la xocolata i remeneu-ho bé fins que es fongui tota la xocolata. Deixeu-ho refredar fins que agafi consistència. 
  2. Escorreu les prunes i, amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu-les amb la crema de xocolata. 
  3. Per al bany: foneu la xocolata al microones a baixa potència, vigilant que no es cremi. Banyeu les prunes farcides d'una en una i deixeu-les sobre un paper antiadherent fins que s’endureixi la xocolata. Empolseu-les amb cacau en pols i serviu-les.

Més receptes amb Xocolata

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

Aquesta setmana

21 jul

Mercat Romà de Iesso 2018

Passeja per Guissona i descobreix de manera lúdica i festiva com podia ser la vida a les ciutats de l’antiga...

21 jul

VIII Nit d'Estrelles al celler de la família Torres

Una de les experiències singulars que ofereix el celler de la Família Torres al Penedès durant aquest...

21 jul

XVI Festival de Música a la Vinyes

El 22 de juny i el 21 i el 28 de juliol, Subirats (Alt Penedès) acull el XVI Festival de Música a les...

21 jul

Mercat del Préssec d’Ordal 2018

A la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal es podrà adquirir, tots els caps de setmana de juny,...

PortadaJuliol217

ALVOCAT. PER QUÈ ENS TORNA BOJOS?

  • Recuperem la vida de mercat
  • El marisc de Galícia s'apodera de les Gavarres

12 exemplars per només


29,90€

SUBSCRIU'T-HI​

Números endarrerits

En vols més?

Inscriu-te al newsletter de CUINA i uneix-te a la nostra família. Ja som més de 25.000.

En donar-te d'alta acceptes la política de privacitat

© Sàpiens Publicacions. Tots els drets reservats. C/ Premià, 15. 2a planta. 08014. Barcelona.

Amb la col·laboració de:

Receptes by CUINA utilitza 'cookies', tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística i facilitar l'accés i la navegació als seus usuaris. Més informació Accepto